ORGANISATIE

Van Es Industries

Van Es Industries is een onafhankelijk inkoopnetwerk dat u informeert, begeleidt en ondersteunt bij uw inkoopproces. Door het bundelen van inkoopvolume kunt u als ondernemer profiteren van de beste prijs- en serviceafspraken. Wij houden de laatste ontwikkelingen binnen de markt nauwlettend in de gaten, zodat wij hier prijstechnisch goed op in kunnen spelen voor onze klanten.

Transparantie en vertrouwen staan bij Van Es Industries hoog in het vaandel. Wij geven u onafhankelijk advies, waarbij alle gemaakte afspraken en het verloop van het inkoopproces volledig helder zijn.

Wij nemen ook alle zorgen omtrent de levering volledig voor u uit handen. Door met de juiste leveranciers en transporteurs samen te werken bent u gegarandeerd van een snelle en tijdige levering. Van Es Industries biedt de meest uitgebreide service aan u als klant. Ons professionele team staat u altijd direct te woord en zoekt samen met u naar passende oplossingen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@vanesindustries.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook is het mogelijk om via de site contact met ons op te nemen. Doe dit door op de onderstaande button te klikken en ons online contactformulier in te vullen. We horen graag van u.

Contact opnemen met Van Es Industries
MELD U AAN ALS KLANT

En profiteer direct van:

  • Deskundig advies van een professional
  • Volledige inzage van aanvraag tot factuur
  • Service 24 uur per dag 7 dagen per week
  • De meest gunstige actuele tarieven
Ja, dat wil ik ook
ONTDEK MEER

Word partner van Van Es Industries:

Aanmelden als nieuwe klant
Contact opnemen